Ansatte hos MOLO AS

 Torill Margrethe Løvstad

Daglig leder Torill Margrethe Løvstad har drevet bygningsvernbutikken MOLO AS siden 2003, det første året hjemmefra, fra 2004 - mars 2010 på Bærums Verk og fra mai 2010 til dags dato i Erling Skjalgssonsgt. 19 på Frogner i Oslo. Torill Løvstad er utdannet bioingeniør og har grunnfag i matematikk fra Universitetet i Oslo. Hun er for tiden deltidsstudent ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, linje for teknisk bygningsvern og restaurering. Torill har over 20 års erfaring med restaurering av egne gamle hus.
 
Gro Inger Eriksson


Gro begynte å arbeide hos MOLO AS i juni 2010. Hun er utdannet formgiver fra Statens Håndverk- og Kunstindustriskole og har mellomfag i kunsthistorie fra Universitet i Oslo. Hun er for tiden deltidsstudent ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, linje for teknisk bygningsvern og restaurering. Gro har registrert, målt, tegnet opp og demontert et stort 1700-talls hus på Hadeland.
 Charlotte Reitan


Charlotte er utdannet interiørarkitekt fra University of Hertfordshire i England. Hun er for tiden deltidsstudent ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, linje for teknisk bygningsvern og restaurering. Lotte har hatt jobb hos MOLO AS i feriene under studiet siden 2007, og fikk fast stilling hos MOLO etter endt studium i juni 2010.Christoffer Sponland


Christoffer har utdannelse i markedsføring fra handelshøyskolen BI. Han har erfaring fra salg, har tidligere vært butikksjef og daglig leder for flere butikker. Christoffer fikk interesse for gamle hus og restaurering, da han arbeidet hos Molo i 2006 og 2008. Siden januar 2014 har Christoffer vært fast ansatt hos MOLO AS.

Inger Margrethe Løvstad


Inger Margrethe Løvstad har jobbet hos MOLO AS siden 2007. Hun har tidligere arbeidet i barnehager og førskole. Inger Margrethe er vokst opp i et gammelt hus og har hele barndommen besøkt familie som har bodd i gamle hus og bondegårder.
 
Anne Løvstad
 


Morten Løvstad


Morten Løvstad er ekstrahjelp hos MOLO AS på lørdager og i ferier.
Han er til daglig ansatt som administrerende direktør i SOGETI NORGE AS. Han har vært tilknyttet Molo AS siden starten i 2003. Morten har erfaring og interesse for bygningsvern gjennom mange private oppussingsprosjekter, og har mange malingsstrøk med linoljemaling bak seg.
 
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn