Ansatte hos MOLO AS

 Torill Margrethe Løvstad

Daglig leder Torill Margrethe Løvstad har drevet bygningsvernbutikken MOLO AS siden 2003, det første året hjemmefra, fra 2004 - mars 2010 på Bærums Verk og fra mai 2010 til dags dato i Erling Skjalgssonsgt. 19 på Frogner i Oslo. Torill Løvstad er utdannet bioingeniør og har grunnfag i matematikk fra Universitetet i Oslo. Torill har over 30 års erfaring med restaurering av egne gamle hus.
 

 Charlotte Reitan Løvstad


Charlotte er utdannet interiørarkitekt fra University of Hertfordshire i England. Charlotte har hatt jobb hos MOLO AS i feriene under studiet siden 2007, og fikk fast stilling hos MOLO etter endt studium i juni 2010. Charlotte arbeider for tiden i et arkitektkontor i Oslo, men har fremdeles et tett samarbeid med MOLO.Christoffer Sponland Løvstad


Christoffer har utdannelse i markedsføring fra handelshøyskolen BI. Han har erfaring fra salg, har tidligere vært butikksjef og daglig leder for flere butikker. Christoffer fikk interesse for gamle hus og restaurering, da han arbeidet hos Molo i 2006 og 2008. Siden januar 2014 har Christoffer vært fast ansatt hos MOLO AS.


Anne Kind Svendsen

Anne begynte å jobbe hos MOLO våren 2021.
Anne har lang og allsidig arbeidserfaring - fra agronom, spesialpedagogikk, interiør og naturfag. Anne har en lidenskap for eldre hus og bebyggelse og har gjennom årene deltatt på mangfoldige kurs innen bygningsvern og har opparbeidet god erfaring med overflatebehandlinger og byggeskikk gjennom oppussing av egne hus. 
 

Anne Marie Løvstad

Anne er utdannet sykepleier ved Ullevål universitetssykehus, og har utdannelse i administrasjon og ledelse ved Diakonhjemmet høgskole og fra Oslo Kommune. Etter mange år innen ledelse i helsevesenet, ønsket Anne nye utfordringer, og startet derfor i fast stilling hos MOLO AS i 2016, etter å ha vært ekstrahjelp siden 2015.

 
 


Morten Løvstad


Morten Løvstad er ekstrahjelp hos MOLO AS på lørdager og i ferier.
Han er til daglig ansatt som administrerende direktør i SOGETI NORGE AS. Han har vært tilknyttet Molo AS siden starten i 2003. Morten har erfaring og interesse for bygningsvern gjennom mange private oppussingsprosjekter, og har mange malingsstrøk med linoljemaling bak seg.
 
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn