Ansatte hos MOLO AS

 Torill Margrethe Løvstad

Daglig leder Torill Margrethe Løvstad har drevet bygningsvernbutikken MOLO AS siden 2003, det første året hjemmefra, fra 2004 - mars 2010 på Bærums Verk og fra mai 2010 til dags dato i Erling Skjalgssonsgt. 19 på Frogner i Oslo. Torill Løvstad er utdannet bioingeniør og har grunnfag i matematikk fra Universitetet i Oslo. Torill har over 30 års erfaring med restaurering av egne gamle hus.
 
Gro Inger Eriksson


Gro begynte å arbeide hos MOLO AS i juni 2010. Hun er utdannet formgiver fra Statens Håndverk- og Kunstindustriskole og har mellomfag i kunsthistorie fra Universitet i Oslo.Gro har registrert, målt, tegnet opp og demontert et stort 1700-talls hus på Hadeland.
 Charlotte Reitan Løvstad


Charlotte er utdannet interiørarkitekt fra University of Hertfordshire i England. Lotte har hatt jobb hos MOLO AS i feriene under studiet siden 2007, og fikk fast stilling hos MOLO etter endt studium i juni 2010. Charlotte arbeider for tiden i et arkitektkontor i Oslo, men har fremdeles et tett samarbeid med MOLO.Christoffer Sponland Løvstad


Christoffer har utdannelse i markedsføring fra handelshøyskolen BI. Han har erfaring fra salg, har tidligere vært butikksjef og daglig leder for flere butikker. Christoffer fikk interesse for gamle hus og restaurering, da han arbeidet hos Molo i 2006 og 2008. Siden januar 2014 har Christoffer vært fast ansatt hos MOLO AS.
 
Emilie Isadora Berg

Emilie har sin erfaring fra arbeid i morens interiørbutikk i Hemsedal, hvor hun har arbeidet med design og innredning av hytter og ferieleiligheter. Hun har også erfaring fra restaurantbransjen. Emilie har sin utdannelse fra handelshøyskolen BI i Oslo. Hun  har stor interesse for oppussing og interiør, og ønsker derfor også å utvide dette til å omfatte restaurering av gamle hus. Hun har arbeidet hos MOLO siden september 2019.
Inger Margrethe Løvstad

Inger Margrethe har tidligere arbeidet i det norske forsvaret, UBS Sweitzerische bankverein i Zürich og siden i førskole og barnehage i Norge. Inger Margrethe har egentlig nådd pensjonsalder, men hun liker å arbeide, og har hatt sin faste arbeidsplass hos MOLO siden 2007. 

Anne Marie Løvstad

Anne er utdannet sykepleier ved Ullevål universitetssykehus, og har utdannelse i administrasjon og ledelse ved Diakonhjemmet høgskole og fra Oslo Kommune. Etter mange år innen ledelse i helsevesenet, ønsket Anne nye utfordringer, og startet derfor i fast stilling hos MOLO AS i 2016, etter å ha vært ekstrahjelp siden 2015.

 Kjell Georg Løvstad

Kjell Georg Løvstad er utdannet sivilingeniør ved ETH i Zürich. Etter et langt liv i entreprenørbransjen i Zürich, Berlin og Oslo, inkludert drift av eget entreprenørselskap og arbeid som takstmann, har Kjell egentlig nådd pensjonsalder. Han liker imidlertid å arbeide, og er i dag MOLO AS faste sjåfør ved forsendelse av pakker, rådgiver og altmuligmann hos MOLO. 
 


Morten Løvstad


Morten Løvstad er ekstrahjelp hos MOLO AS på lørdager og i ferier.
Han er til daglig ansatt som administrerende direktør i SOGETI NORGE AS. Han har vært tilknyttet Molo AS siden starten i 2003. Morten har erfaring og interesse for bygningsvern gjennom mange private oppussingsprosjekter, og har mange malingsstrøk med linoljemaling bak seg.
 
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn